PARKEERGELEGENHEID


  • In het winkelgebied Apeldoornselaan \ Dierenselaan is het altijd betaald parkeren. In het woongebied rond het winkelgebied is het overdag vrij parkeren, en betaald parkeren vanaf 18:00 uur. Dit is zo geregeld om `s avonds zoveel mogelijk parkeerplekken vrij te laten komen voor bewoners die met de auto van hun werk thuis komen. De Harderwijkstraat ligt in het woongebied. U kunt daar overdag dus tot 18:00 uur gratis parkeren. 
 
  • In de Harderwijkstraat is éénrichtingsverkeer van toepassing. Dat betekent dat u de Harderwijkstraat niet rechtstreeks in kunt rijden vanaf het winkelgebied Apeldoornselaan\Dierenselaan. U kunt wèl een andere, vanaf het winkelgebied toegankelijke zijstraat ingaan en via een blokje de Harderwijkstraat inrijden. U kunt de Harderwijkstraat ook via de Schaarsbergenstraat inrijden. Een route naar de Harderwijkstraat, die loopt via Rijswijk en via de Schaarsbergenstraat, vindt u hier.
 
  • Het atelier beschikt niet over een eigen parkeerplek. Er zijn alleen openbare gemeenschappelijke parkeerplaatsen.              
  • Een beschikbare parkeerplek kan een volgend moment bezet zijn. Een bezette parkeerplek kan een volgend moment vrij zijn. De parkeerdrukte is wisselend en niet voorspelbaar. Het is niet mogelijk om vooraf te voorspellen of u zult kunnen parkeren wanneer u met de auto aankomt.
 
  • Het kan wel eens gebeuren dat het moeite geeft om een beschikbare parkeerplek te vinden, en dat er een stukje naar het atelier moet worden gelopen omdat het niet lukt om een parkeerplek voor de deur te vinden. Daar is helaas niets aan te doen.
 
  • Is het noodzakelijk dat u voor de deur uit kunt stappen ?  Misschien kan een taxi uitkomst bieden. De taxichauffeur kan u voor het atelier uit laten stappen. De taxi kan niet dubbelgeparkeerd blijven staan totdat u terug komt, omdat er dan niemand meer langs kan met de auto. Het zijstraatje naast het atelier moet eveneens vrij blijven voor bestemmingsverkeer. Als de taxichauffeur geen parkeerplek kan vinden, dan moet hij doorrijden nadat u bent uitgestapt. U zult dan voor de terugrit een nieuwe taxi moeten bestellen.
 
HOUDT U S.V.P. AAN DE PARKEERREGELS, OOK ALS U VOOR EEN KORTE TIJD PARKEERT EN OOK ALS ER IEMAND IN DE AUTO ACHTERBLIJFT. 
 
PARKEER UW AUTO S.V.P...
...NIET DUBBEL NAAST EEN GEPARKEERDE AUTO
...NIET (HALF) OP DE STOEP
...NIET IN\VOOR  EEN UITRIT VAN EEN PARKEERGARAGE
...NIET IN\VOOR HET ZIJSTRAATJE NAAST HET ATELIER ( dit moet vrij blijven voor ingaand en uitgaand verkeer )
...NIET (HALF) OP EEN WIT KRUIS
...NIET  LANGS DE GELE STOEPRAND VOOR DE INGANG VAN HET STUDENTENHUIS NAAST HET ATELIER.