HET ATELIER

Het atelier bevindt zich in het voorste gedeelte van een portiek-appartement in de wijk Rustenburg-Oostbroek in Den Haag, welke is gebouwd in de stijl van  Hendrik Petrus Berlage. Het appartement is gebouwd in het begin van de jaren `30 van de twintigste eeuw. In het atelier zijn nog originele details van het oorspronkelijke interieur te vinden, zoals glas in lood ramen, paneeldeuren, een marmeren schouw, sier-stucwerk op het plafond en een schuifdeurseparatie.

Een atelierbezoek kan een interessante en leuke ervaring zijn . Misschien maakt u kennis met een wereld waarmee u nog niet eerder in aanraking bent geweest. Ik heb een "open" atelier, d.w.z. dat de werkplek voor de bezoekers zichtbaar is . Tevens is het een rookvrije ruimte.

Als u in het atelier komt, dan zal het u als eerste opvallen dat het daar vol staat met objecten. Hierdoor zult u geen ruime overzichtelijke woonkamer aantreffen zoals u misschien zelf thuis gewent bent. Het is inderdaad geen woonkamer, maar een werkruimte die overigens door veel mensen als interessant en gezellig wordt ervaren. Ik kan daar goed en plezierig werken. De objecten die u in het atelier aantreft zijn geen objecten uit een verzameling van mijzelf en ze zijn tevens niet te koop. Het zijn objecten die ik in restauratie heb en die eigendom zijn van verschillende opdrachtgevers. Het is dus een goed teken dat er veel objecten staan, omdat dit een indicatie is dat veel opdrachtgevers de weg naar het atelier weten te vinden.