ATELIERBEZOEK OP AFSPRAAK

Het atelier heeft geen vaste openingstijden. U kunt helaas niet zonder afspraak langskomen. Voor een vrijblijvend atelierbezoek spreken we van tevoren een datum en een tijdstip af, zodat we gelegenheid hebben om naar uw schade-object kijken en om de restauratiemogelijkheden te bespreken. Het is hierbij aan te bevelen om, voordat het atelierbezoek plaatsvindt, uzelf alvast via deze website te informeren over wat er op het gebied van restauratie bij mij zoal mogelijk is en wat die mogelijkheden inhouden. Als u goed geïnformeerd naar het atelier komt, dan zal het eenvoudig zijn om een keuze te maken uit de restauratiemogelijkheden die u tijdens het bezoek worden voorgesteld.
U kunt een afspraak maken voor een atelierbezoek voor een datum en een tijdstip op één van de volgende dagen:  maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. U kunt helaas niet op zaterdag of zondag langskomen.
Wacht s.v.p. niet tot het laatste moment met het maken van een afspraak . Hoe langer u van tevoren een afspraak maakt, hoe meer mogelijkheden we hebben om een afspraak te maken die goed in uw agenda past.
Het is belangrijk dat u zelf aanwezig bent als ik naar uw schade-object ga kijken omdat ik graag rechtstreeks aan u wil kunnen tonen wat ik aan het object zie, en omdat er misschien vervolgens afspraken gemaakt moeten worden over hoe de restauratie uitgevoerd gaat worden en wat het gaat kosten.